Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Φοιτητές. Να μπει κανείς ή να μην μπει;



Πλάνο Α
      
18 κοντά χρονών και βγαίνουν οι βάσεις. Αγωνία σφίξιμο στο στομάχι κοιτάς με μισόκλειστα (ή μισάνοιχτα όπως θέλετε πείτε το) μάτια να δεις αν είσαι μέσα εκεί που θέλεις. Τα καταφέρνεις, πετάς από την χαρά σου και έχεις μπει Πολυτεχνείο Χανίων Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης !!!!!! Ιδέα δεν έχεις τι βγαίνεις από αυτήν την σχολή αλλά στο ΣΕΠ κάποιος σου είπε ότι είναι καλή σχολή και με βάση τα μόρια σου την είχες βάλει 5η σχολη!!!!!! Γιουπι!!!! Όλο χαρά τρέχεις παίρνεις κολλητούς, κολλητές τηλέφωνο(κυριώς αν έχουν περάσει και αυτές Χανιά να έχεις και κάνα κονέ). Οι γονείς πετάνε, το καμάρι τους τα κατάφερε, η μαμά παίρνει τηλέφωνο….. «Ναι, πέρασε Μηχανικός και Διοικητικός Υπάλληλος ή κάτι τέτοιο…» (το όνομα είναι δευτερεύων) και ο οργανωτικός πατέρας ήδη σκέφτεται την μετακόμιση («χωραει το κρεβάτι να το πάω με το αμάξι ή όχι?») . Μετά από λίγο σκέφτεσαι ξενύχτια , τσιγάρα , ξημερώματα με τους κολλήτους , την Ελένη (που κάτι έπαιζε, αλλά γαμώτο πέρασε Θεσαλλονική) . Κing of the world!!!!!!! Στο κάδρο δεν υπάρχει σχολή, διάβασμα, πτυχίο, δυσκολίες, μοναξιές, ανεργία , βαρεμάρα ευτυχώς γιατί είπαμε είσαι 18 . Μαλάκα μου 18 και έχεις περάσει ΦΟΙΤΗΤΗΣ!!!!!! Η ζωή είναι σήμερα το αύριο έχει ο θεός( άραγε υπάρχει? θα το σκεφτείς και αυτό με τους κολλητούς στα ατελείωτα ξενυχτια σου!!!!!).

Πλάνο Β
18 χρονών περιμένεις τις βάσεις (λέμε τώρα) ξέρεις μέσα σου ότι δεν φτάνουν τα μόρια αλλά θαύματα γίνονται (λέμε τώρα) . Βγηκαν. Βλέπεις την μάνα σου, χαμογελάει για να σου φτιάξει το κέφι. Το ξέρεις ότι είναι έτσι.
-          Πες το μάνα.
-          Δεν μπήκες αγόρι μου δεν πειράζει . Του χρόνου.
-          Ναι ρε μάνα του χρόνου.
Του χρόνου!!!!! Ποιος ξαναδιαβάζει? Αν ξαναδεις το βιβλίο της Φυσικής θα ξεράσεις. Μαθηματικά ακόμα χειρότερα!!!! Βλέπεις τα ονόματα των υπολοίπων. Πολλοί μπήκανε και εσύ κλασικά στην απέξω. Ευτυχώς ο κολλητός μπήκε δίπλα στα Χανια, οπότε θα υπάρχει σπίτι και δεν θα χαθείτε. Θα πηγαίνεις θα έρχεται μια χαρά. Η Ελένη για να δεις….Θεσαλλονίκη…Το περίμενες, διάβαζε κιόλας, ασε που γούσταρε άλλον οπότε καλύτερα…. Χτυπάει το τηλέφωνο. Μετα από την ανταλλαγή συγχαρητηρίων και μηνυμάτων συμπαράστασης κανονίζεται ο καφές
-Θα είναι όλοι?
- Ναι ρε φοιτητές και μη.
- Και η Ελένη?
- Εννοείται ….
-Ε τότε μέσα, μπορεί να μην μπήκα σε σχολή αλλά ίσως καταφέρω να βγάλω γκόμενα την Ελένη έστω και για λίγο μέχρι να μας αφήσει για τον Βορρά.
- Έτσι ρε μην μασάς!!!!!
            - Φίλε αν δεν τα κάνουμε τώρα πότε θα τα κάνουμε?

18 χρονών ποτέ δεν θα είσαι νεότερος από σήμερα…..

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Metal Quiz


Metal Quizz

Metal Quizz

Heavy metal Quiz

  
Get set .... GOOOOOOOOOO

 

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

15 Rock Questions Quiz...Lets rock


Rock Quiz

Rock Quiz

Lets Rock...

  

 

Συνολικές προβολές σελίδας

Προσοχή !!!!! Άκαπνος